Meteen naar de inhoud

Over mij, wie ben ik?

foto SG site

Als meisje ben ik opgegroeid in een groot ondernemend gezin in de randstad. Door het werk van mijn vader ben ik veel verhuisd. Hierdoor heb ik moeten leren mijzelf flexibel op te stellen. Steeds weer een nieuwe omgeving, vrienden maken, aanpassen op scholen. Dit was bijzonder en heeft mij gevormd tot een ondernemend en “doe” mens. Graag beleef ik avonturen, ga uitdagingen aan, vind ik het spannend om nieuwe dingen te ontdekken. Dit hoort bij mij, zo zit ik in mijn vel. Durven en doen je eigen grenzen ontdekken, gaat met vallen en opstaan. Dit maakt dat ik daardoor ook veel “verhalen” kan over mijn leven. Graag deel ik deze met anderen, ben echt een mensen mens. Belangrijk voor mij zijn ook mijn man en nu alweer volwassen kinderen. Samen delen in verbinding zijn geeft mij levensvreugde. Deze kan ik ook uiten in sporten, de natuur in, op pad gaan met camper en onderzoeken wat er allemaal in de wereld valt te ontdekken. Steeds weer op zoek naar uitdagingen.

Zo ook in mijn werken met kinderen, jongeren en hun ouders. Het geeft mij een blij gevoel als ik kan bijdragen in het levensgeluk van de ander. Samen op zoek gaan naar wat kinderen en hun ouders gelukkig maakt ervaar ik als een levens vullende uitdaging en wil/kan daarom ook niet stoppen met mijn vak als therapeut.

Wees, voel je welkom!

Verbonden blijven met de mens het kind is mijn passie!

Ik ben ik, maar vooral ben ik nieuwsgierig naar jou, je verhaal je wensen en verlangens. Wat heb jij / jullie nodig om jezelf fijn en tevreden te ervaren.

Neem de regie in handen en groei naar je eigen passie.