Meteen naar de inhoud

Blauwprint coaching

''You can discover more about a person in an hour of play than in a year of conversation'' (Filosoof Plato)

De Blauwprint methode gaat uit van je innerlijke wijsheid. De antwoorden zijn al vaak in jezelf aanwezig, maar nog niet helder. Het werken met zand en miniaturen nodigt je uit om met al je zintuigen, je vragen, dilemma’s, je zorgen of je ideale situatie te creeeren. Dit kan vanuit een probleemstelling, zorgen of het zoeken naar meer balans. Deze vraagstukken kunnen voortkomen uit verschillende invalshoeken. Een niet verwerkt probleem, trauma, onzekerheden in je prive en/of werksituatie. Vraagstelling zouden bijvoorbeeld kunnen zijn; waarom ben ik onzeker, wat belemmerd mij om te doen wat ik wil doen, waar komt mijn angst/verlies/falen vandaan. 

Blauwprint kan jongeren helpen om de focus en de juiste energie te ontdekken om zich te kunnen richten op het geen wat echt belangrijk voor hun is. Ze worden vaak geconfronteerd met talloze mogelijkheden en keuzes zoals; studierichtingen, carriere keuzes, persoonlijke doelen en ambities. Dit kan overweldigend zijn en het moeilijke maken om te bepalen welke richting ze op willen. Door middel van het creeeren van een gedetailleerd plan kunnen ze beter begrijpen welke stappen ze kunnen ondernemen met het inzicht wat verkregen.

Jongeren

De blauwpint methode is een creatief brainstorminstrument. 

– Wil jij meer inzicht? 
– Wil jij meer grip op je ideen?
– Wil jij nieuwe mogelijkheden ontdekken?
– Heb jij dilemma’s?
– Wil jij helderheid over vraagstukken die je bezighouden?
– Of heb je behoefte aan een neutrale plek, waar je kan brainstormen?

Vraag dan voor meer informatie bij het contact formulier 

Teams

Voor teams kan het gebruiken van een blauwprint sessie helpen bij het structureren en organiseren van de taken binnen het team.